Vstupujeme do dalšího týdne před Celostátním setkáním mládeže v Olomouci. V modlitbě chceme prosit o Boží vedení, za blogery, vývojáře a stan Signálů na CSM. 

 

foto: http://maxpixel.freegreatpicture.com, CC0

 

Týden od 24. 7. do 30. 7.

 

1. Prosme za poznání Boží vůle, jakým směrem by se Signály měly vydat.

Dobrý Bože, Signály jsou komunitním křesťanským webem, jako takové by měly sloužit Tobě a Tvému království. Pomáhej nám, ať dokážeme rozpoznávat, jakým způsobem mohou tuto úlohu nejlépe plnit.

 

2. Součástí webu jsou blogy. Vyprošujme požehnání pro všechny naše blogery.

Prosíme, Pane, za všechny blogery, kteří píšou na webu signály.cz. Dej jim moudrost a dary potřebné k tomu, aby svými články přispívali k dobru svých čtenářů a pomáhali budovat společenství víry. 

 

3. Prosme za sekci Vývoj. Prosme za všechny potřebné dary pro naše programátory, o sílu do jejich práce, o požehnání pro ně.

Prosíme Tě, Bože, za prográmátory Signálů. Dej jim moudrost a vytrvalost v jejich práci, žehnej jim i tomu, co dělají. Prosíme za Honzu, Přemka, Petra, Tomáše, Honzu, Pavla, Vojtu, Honzu, Ondru a Vojtu.

 

4. Na Celostátním setkání mládeže v Olomouci budou mít Signály svůj stan. Už nyní se na jeho připravě podílí mnoho dobrovolníků.

Dobrý Bože, prosíme Tě o požehnání pro všechny dobrovolnky, kteří připravují stan Signálů na Celostátní setkání mládeže v Olomouci. Dej jim potřebné milosti, aby dobře splnili svůj úkol, aby uměli přijímat účastníky CSM a buď přítomný těmto vzájemným setkáním.