Do Celostátního setkání v Olomouci zbývají dva týdny. Nezapomeňme v modlitbách na naše společenství, na tým redakce ani na hosty a přednášející na CSM. 

 

foto: www.pixabay.com, licence CC0

 

Týden od 31. 7. do 6. 8. 2017

 

1. Prosme Pána Boha za odpuštění toho, co se kdy na Signálech nepodařilo. 

Milosrdný Bože, prosíme Tě, odpusť nám, že někdy málo vážíme své myšlenky, slova i skutky. Odpusť, jestliže jsme někomu skrze Signály ublížili. Odusť nám slova, která nesloužila k dobrému. Odpusť, jestliže jsme někdy byli lhostejní nebo nevšímaví. Odpusť nám, jestliže jsme někdy na internetu a na Signálech trávili víc času, než by bylo dobré, a zanedbávali tak své povinnosti. 

 

2. Prosme Boha za naše společenství.

Dobrý Bože, děkujeme Ti, že na Signálech mohou fungovat společenství. Prosíme Tě, aby i nadále měla touhu a smysl existovat. Prosíme Tě za jejich členy, ať jim přítomnost ve virtuálním společenství pomáhá v životě reálném.

 

3. Prosme za redakci Signálů.

Bože, svěřujeme do Tvých rukou redaktory a redaktorky Signálů: Lídu, Magdu, Vaška, Janu, Moniku, Libora, Aničku i Lenku. Ať je jejich práce dobrou službou uživatelům. 

 

4. Nezapomínejme ani na hosty a přednášející na CSM v Olomouci.

Dobrý Bože, předkládáme Ti ve svých modlitbách také všechny hosty a přednášející na Celostátním setkání mládeže v Olomouci. Kéž jsou jejich slova plná Tvého Ducha a pronikají srdce mladých posluchačů.